REKLAMA

Szparagi według Andrzeja Polana, szefa kuchni Małej Polany Smaków
Andrzej Polan, szef kuchni Mała Polana Smaków, podaje przepis na szparagi w serze Bursztyn z aioli cytrynowym i jajkiem w koszulce.

Comber jagnięcy wg mistrza z restauracji Elixir
Michał Tkaczyk, szef kuchni restauracji Elixir, zdradza przepis na podlaski comber jagnięcy na purée brukselkowym z pierożkami serowymi.

Sorbet cytrynowy wg mistrza z restauracji Concept 13
Dariusz Brański, mistrz z restauracji Concept 13 zdradza przepis na sorbet cytrynowy na lemon curd ze szczawiem i pudrem z mięty i szczawiu.

Małopolska śliwka w czekoladzie wg mistrza z restauracji Elixir
Michał Tkaczyk, szef kuchni restauracji Elixir, zdradza przepis na małopolską śliwkę w czekoladzie

Zielony sok wg Tomasza Purola, zwycięzcy V edycji Top Chef
Tomasz Purol, zwycięzca V edycji Top Chef: sok z jarmużu, kiwi, jabłka i limonki

Przepis na rostbef szefa kuchni w SaltoTaste &Wine
Martin Gimenez Castro, szef kuchni w SaltoTaste &Wine, zdradza przepis na rostbef z purée z dyni, chrupiącym jarmużem i konfitowanym czosnkiem

Kurczak z kapustą grillowaną i truflą wg mistrza z restauracji Concept 13
Dariusz Brański, mistrz z restauracji Concept 13 zdradza przepis na kurczaka z kapustą grillowaną i truflą
REKLAMA